GOLFPISTE.COM TILASTONURKKA

Tilastonurkka tuottaa sinulle monipuoliset tilastot pelistäsi!

Tervetuloa Tilastonurkkaan!

Nyt voit lopettaa arvailut siitä, mikä omassa pelissäsi mättää. Tilastonurkka auttaa sinua löytämään pelisi heikkoudet ja vahvuudet ja ohjaa sinut harjoittelemaan oikeita asioita.

Tallentamalla kierroksesi Tilastonurkkaan, saat paljon hyödyllistä tilastoa mm. avauslyönneistäsi, lähestymisistäsi ja lähipelistäsi. Tilastonurkka ei ainoastaan kerro moneenko väylään tai viheriöön osut, vaan myös mille puolelle väylää tai viheriötä huonot lyöntisi päätyvät. Se, jos mikä, on tärkeää tietoa.

Yhtä lailla tärkeää on tietää missä viheriön ympärillä menetät eniten lyöntejä. Kuinka usein selviät reikään chipillä ja putilla? Tai bunkkerilyönnillä ja putilla? Entä kuinka usein otat sen täysin turhan kolmannen putin? Tilastonurkka kertoo myös sen sinulle.

Tilastonurkan käyttötasot

Voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan käyttää Tilastonurkkaa kolmesta erilaajuisesta versiosta:

HOPEA: syötät vain reikäkohtaiset tuloksesi ja puttiesi määrän
KULTA: syötät edellä mainittujen lisäksi myös väyläosumat, greeniosumat (GIR), rangaistuslyönnit, sekä mihin avauksesi ja lähestymisesi missasit
PLATINA: syötät edellä mainittujen lisäksi myös chippien ja bunkkerilyöntien määrän.


Luonnollisesti saat eri määrän tilastotietoa eri versioista. Tästä näet miten eri versiot eroavat tilastojen suhteen.

Tilastonurkkaa kehitetään jatkuvasti ja palautettakin otamme mielellämme vastaan! Ota Tilastonurkka käyttöösi jo tänään ja selvitä pelisi tila.

Mukavia hetkiä tilastojen parissa toivottaa Golfpiste.com!